Start

Pergola

Utomhus

Referenser

Stor pergolamarkis

Justerbar taklutning och Zip screen ger dig möjligheten till snabb anpassning

B128

Tak

Tyg

Montering

Vägg

B128 är vår pergolamarkis för stora ytor som uteplatser eller uteserveringar. Med ett väl tilltaget maxmått på 600 x 500 cm per sektion, justerbar taklutning och Zip screen är den mycket anpassningsbar. 

Prisexempel B128

3x4m: 96 000 kr

xx

Ett anpassningsbart tak över din uteplats

När solen är som starkast eller regnet hänger i luften är det bra att ha ett skyddande tak nära till hands. Med denna pergolamarkis omvandlar du snabbt din öppna uteplats till en skyddad yta. Tack vare höj- och sänkbara benen kan du enkelt anpassa taket efter dina önskemål med en lutningsvinkel på 9-33 grader.

Med ett generöst maxmått på 600 x 500 cm per sektion täcker konstruktionen de flesta ytor. Tack vare en stabil konstruktion och takväv i klass 3 (Dickson Orhestra Max) får du ett tak som tål mer än en vanlig terrassmarkis. 

1

Zip screen

Komplettera din pergolamarkis med ett Zip screen för att få ett mer effektivt skydd mot solen och insyn. Med en justerbar Zip screen anpassar du själv nivån under hela dagen.

Storlek och montering

Alla produkter måttanpassas. Angivna mått i tabellen är maximal storlek.

1 modul

Bredd max: 600 cm
Längd max: 500 cm

1 modul

Bredd max: 400 cm
Längd max: 500 cm

Färg och tillval

LED Spotlight Anthracite – Metallic
Liknande RAL7016
Infravärme Cream White
Liknande RAL9016
Zip screen    
Ställbara ben    
LED Spotlight
Infravärme
Zip screen
Ställbara ben
Anthracite – Metallic
Liknande RAL7016
Cream White
Liknande RAL9016

Prisexempel

Väggmonterad

96 000 kr

Priserna är baserade på en pergola med måtten 400×350 cm i standardutförande samt utan tillval. 3 års garanti. Motor och fjärrkontroll ingår.

Kontakta oss

Har du frågor om våra pergolor? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information, kostnadsförslag eller idéer och inspiration. Alla våra produkter måttanpassas och har stora möjligheter till personlig anpassning.

Våra villkor