Start

Pergola

Utomhus

Referenser

Mångsidig och flexibel pergola med fast tak

Pergola med fast takkonstruktion ger dig möjligheten att installera solceller: Perfekt för Carport, Uterum, Poolhus eller Attefallshus

Fix 

Tak

Kanalplast

Glas

Korrugerad plåt (solceller som tillval)

Montering

Vägg/Fristående

Upptäck FIX, vår innovativa pergola med fast takkonstruktion. Med solcellsteknik som tillval för hållbarhet och flexibilitet. Använd den som carport, uterum, pergola, poolhus eller attefallshus och dra nytta av dess robusta design och möjlighet till energiproduktion, allt med skydd mot väder och vind.

Mångsidig och flexibel pergola

 

Pergola Fix med panelbeklädd insida samt mysig LED-belysning

Ett modernt och flexibelt uterum med ställbart tak

Vår FIX är ett mångsidigt alternativ som erbjuder både hållbarhet och flexibilitet. Genom att integrera solcellsteknik ger den inte bara skydd mot väderförhållanden utan också möjlighet till energiproduktion, vilket gör den till ett smart val för hållbart boende. Dess robusta design gör den lämplig för olika ändamål, från att användas som carport för att skydda fordon till att skapa ett trivsamt uterum eller en elegant pergola i trädgården. Dessutom kan den även användas som ett praktiskt poolhus eller attefallshus, vilket ger extra funktionalitet till ditt boende.

Det unika med vår FIX är dess anpassningsbarhet och mångsidighet. Med möjligheten att integrera solcellspaneler blir den inte bara en skyddande struktur utan också en aktiv energiproducent, vilket kan bidra till att minska dina energikostnader och klimatpåverkan. Dessutom är den tillverkad med fokus på hållbarhet och långvarighet, vilket gör den till en investering för framtiden.

Oavsett om du behöver ett skydd för ditt fordon, en avslappnad utomhusmiljö eller ett extra rum på din tomt, kan vår pergola FIX anpassas efter dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är vår FIX med solcellsteknik en innovativ och hållbar lösning för moderna hem och trädgårdar. Med dess kombination av skydd, energiproduktion och mångsidighet erbjuder den en unik möjlighet att skapa en bekväm utomhusmiljö för dig och din familj att njuta av under lång tid framöver.

1

Kanalplast tak

Det permanenta kanalplasttaket på pergolan Fix skyddar inte bara terrassen effektivt mot väderförhållanden, utan gör också utrymmet ljusare, visuellt förstorat och ger det en mer öppen karaktär. Kanalplasttaket kännetecknas av hög ljusgenomsläpp, termisk isolering och skydd mot UV-strålning.

Pergola med kanalplasttak

2

Glastak

Pergolan FIX är även anpassad för installation av ett glastak. Det transparenta taket gör utrymmet ljusare, visuellt förstorat och ger det en mer öppen karaktär.

Pergola med glastak

3

Alternativ med fast vägg-/takpanel

Den fasta väggpanelen är en mångsidig produkt som kan användas både som delvis och fullständig beklädnad på pergolans sidor. Samma panel kan installeras i taket under kanalplast- eller glastak. Dess främsta syfte är att ge skydd mot intensivt solljus, vind och regn. Den ger skugga, vilket är särskilt viktigt på platser där ett transparent tak kan värmas upp av solen. Panelen skapar en unik visuell effekt, särskilt när den kombineras med LED-belysning.

Paneler i tak och vägger i en pergola med glastak och inglasning

4

Alternativ med inre tygbeklädnad i tak

Som ett alternativ finns möjligheten att beställa ett inre tygtak – ett tyg som täcker taket inifrån. I det här fallet är undersidan av taket gjord av en estetiskt tyg utrustat med balkar som även möjliggör installation av LED-belysning.

Vid ett glas- eller kanalplasttak ger det inre tygtaket skugga till rummet. Å andra sidan, med ett plåttak, kommer det inre tyget att dölja den synliga plåten inifrån, vilket ger taket ett mer estetiskt utseende.

Pergola med tygtak beklädnad samt vertikalmarkiser/zipscreens

5

Tak i korrugerad plåt

Fix, tillverkad av aluminiumprofiler och korrugerad plåt, är en perfekt designad pergola som ger skydd mot solen, regn och andra väderförhållanden samtidigt som den låter dig njuta av skönheten i den omgivande naturen.

Pergola med inglasning och korrugerat plåttak

6

Solceller

En pergola ger en utmärkt möjlighet att installera solcellspaneler på taket och använda den genererade elektriciteten för att driva hushållsapparater.

Vid köp av solcellspaneler kan du även välja till en laddningsstation med 22 kW, 32A, 3-fas och Demand Limitation Pro-funktion, vilket gör att du kan ladda med den maximalt tillgängliga effekten utan att överskrida den.

Pergola med solceller installerade på taket

7

Carport

Vår carportlösning med Fix ger inte bara optimalt skydd för dina fordon utan förhöjer också utseendet. Den moderna designen och det högkvalitativa materialet ger en estetiskt tilltalande struktur som kompletterar din bostads arkitektur och ökar värdet på din fastighet.

Genom att välja Fix som din carportlösning får du inte bara ett skyddande tak över dina fordon utan också möjligheten att integrera solcellsteknik för att generera din egen el. Detta gör din carport inte bara funktionell utan också hållbar och energieffektiv.

Oavsett om du behöver en enkel carport för en bil eller en större konstruktion för flera fordon kan Fix anpassas efter dina önskemål och behov. Med sin flexibilitet och mångsidighet är det enkelt att skapa den perfekta carporten som passar just din fastighet och livsstil.

Satsa på en hållbar och elegant carportlösning med Fix-takkonstruktionen och ge dina fordon det skydd de förtjänar samtidigt som du skapar en stilfull och funktionell utomhusmiljö för ditt hem.

Vid köp av solcellspaneler kan du även välja till en laddningsstation med 22 kW, 32A, 3-fas och Demand Limitation Pro-funktion, vilket gör att du kan ladda med den maximalt tillgängliga effekten utan att överskrida den.

Pergola som carport med solceller och led-belysning

8

Fjärrstyrning

Du justerar enkelt vilket väder du vill släppa in i ditt uterum via appen i din mobil, eller med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen

9

Infravärme

Du får snabbt upp värmen i din pergola med våra effektiva infravärmare. Styrs via appen i din mobil, eller med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.

Infravärme integrerad i en pergola

Kontakta oss

Har du frågor om våra pergolor? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information, kostnadsförslag eller idéer och inspiration. Alla våra produkter måttanpassas och har stora möjligheter till personlig anpassning.

Våra villkor